Vikarielärare hjälper skolor
att kvalitetssäkra undervisningen.

Vår fokus är att jobba med legitimerade lärare med erfarenhet. Vi är erkänt professionella och skickliga med mycket goda referenser. Det är med hjälp av Vikarielärare ni kvalitetssäkrar undervisningen när ordinarie personal inte finns på plats. Vi har även lärare som inte har legitimation. Men vi kräver erfarenhet samt att vi intervjuar dem, kollar referenser, mm .

Vikarielärare tillhandahåller legitimerade lärare för bemanning och rekrytering. Vi erbjuder undervisning, lektionsplanering, lpp-utformning, provrättning och annat som skolan kan behöva hjälp med av en legitimerad lärare med mycket goda referenser.

Värdegrund:

Vikarielärare arbetar utifrån principen att skolans meningsfullhet alltid skall stå i centrum. Skolans meningsfullhet är centralt för vårt samhälle och dess framtid – eleverna. Vikarielärare kommer aldrig att tumma eller kompromissa med detta.

”Skolans meningsfullhet ska alltid kunna tas för givet
– med eller utan ordinarie lärare på plats”

Läs mer om våra tjänster och registrera ditt konto redan idag!

 

Vi värnar om dina personuppgifter!

Det är viktigt för oss på Vikarielärare att du som anställd, eller kund, känner dig trygg i hur vi behandlar dina personuppgifter. I vår integritetspolicy beskriver vi hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter, vilka rättigheter du har och hur du kan komma i kontakt med oss om du har frågor.