December och Januarierbjudande – rekrytering av lärare

Vikarielärare är er mest effektiva och prisvärda rekryteringstjänst. Vi kan skola!

I fem intensiva år har Vikarielärare arbetar med att hitta rätt person till rätt plats. Hur hjälper vi er?
Vikarielärare arbetar uteslutande inom skolsektorn och har därför blivit experter på att hitta och förmedla duktiga lärare till landets skolor. Receptet för vår framgångsrika skolbemanning har sin grund i kunskap om såväl skola samt lärare. Vi som arbetar på Vikarielärare är i grunden lärare och företagsledare och därför införstådda i ekonomiska samt pedagogiska dilemman som skolor står inför. Och det är just därför vi är er hjälp vid bemannings och rekryteringsbehov.

En rekrytering tar tid och tid är pengar. Är det något vi vet så är det att ni, skolledning, har massor att göra men ont av tid. Därför blir det en orimlig ekvation att ni, ovan på allt annat, ska rekrytera personal. Man brukar säga att en felrekrytering kan kosta omkring 700 000-1 000 000 kr.

Vikarielärare rekryterar åt er för endast 19.000 kr ex moms (ordinarie pris 29.000 kr ex moms). Erbjudandet gäller beställningar som kommer in i december – januari. Här finns inga dolda avgifter. Ni betalar först när vi hittat en lärare som ni vill anställa och ni har ett signerat avtal.

Ps Vi hjälper er även med bemanning på vikariat.

Ring, sms:a eller maila oss direkt när du har behov, sent på kvällen eller tidigt på morgonen. Vi finns alltid tillgängliga.

08-121 487 93 // 031-64 58 81 // 040-644 95 88
SMS / Jour: 073-680 42 63‬
kontakt@vikarielarare.se